TeleDom Hotel *** & Conference Center

Étterem

A TeleDom étterem széleskörű szolgáltatásokat és helyiségeket biztosít ügyfeleinek különböző rendezvények megvalósítására. A szálloda stílusos Átrium étterme ünnepségekre, esküvőkre, konferenciákra és különböző más rendezvényekre is alkalmas. Vendégeink számára itt teljeskörű vagy gyors étkezést, üdítőket biztosítunk, finom kávét kínálunk fogyasztásra. Azonban lehetséges csak termeket is bérelni.

Napi Menü

A napi menüt 11:00 órától szolgáljuk fel.

Városi pince

A Városi pince egy egyedi, 1841-ig visszanyúló gazdag történelemmel rendelkező étterem. Stílusos pince, minőségi hordós borokkal. A pince falait Kassa történelmi fotói díszítik. Akár frissítőket, ízletes ételeket keres a munkaszüneti napokon, akár tökéletes gasztronómiai élményben szeretne részesülni, vagy egy reprezentatív helyet keres csoportos találkozóra, a Városi pincét minden bizonnyal megfelelőnek találja majd. A hotel vendégei természetesen szobára is rendelhetnek ételt.

Az étterem nyitvatartási ideje: 11:00 – 15:00 óra között

Átrium étterem

Az Átrium étterem a TeleDom Hotel *** része. Örömmel szervezünk itt esküvői fogadásokat, családi ünnepeket (születésnapi partik, keresztelők, bérmálkozások, promóciók), szalagavatókat, vállalati rendezvényeket, üzleti találkozókat, banketteket, fogadásokat és bálokat. Vállalati, magán- és családi találkozókhoz néhány szalon is rendelkezésre áll. Lásd alább.

Rákóczi szalon

A Rákóczi szalon ideális hely családi, vagy vállalati rendezvények számára. A szalon két helyiségből áll, melynek étkezőjében 20 személyt lehetséges megvendégelni. Ne habozzon kapcsolatba lépni munkatársainkkal a helyiségek bérlésére.

Kis társalgó

A Kis társalgó egy további ideális hely a kisebb rendezvények számára. Ebben a fénnyel teli teremben 22 személyt lehet megvendégelni. Ne habozzon kapcsolatba lépni munkatársainkkal a helyiség bérlése miatt.